01.01.2020 - 31.12.2022

Hanketta rahoitetaan Euroopan Sosiaalirahastosta (ESR).
Hanketta toteuttavat Itä-Suomen yliopisto (päätoteuttaja) ja Savonia ammattikorkeakoulu

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Tutkimusryhmän kuvaus

Esittelykuva tutkimusryhmästä Sosiaali- ja terveysalan ammattien välisen koulutuksen asiantuntijakeskus Pohjois-Savossa - SOKK

Kuvassa seisomassa vasemmalta alkaen Anna Miettinen (UEF), Raimo Kääriäinen (Savonia), Anu Kinnunen (Savonia), Mira Polón (Savonia), Tiina Mäkeläinen (Savonia) ja Ari Haaranen (UEF). Istumassa vasemmalta alkaen Taru Kekoni (UEF), Henna Saari (UEF), Pekka Mäntyselkä (UEF) ja Anne Huovinen (Savonia).

SOKK on sosiaali- ja terveysalan ammattien välisen koulutuksen asiantuntijakeskus, joka vastaa työelämän sekä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän muuttuviin tarpeisiin kehittämällä ammattien välistä yhteistyötä ja monialaista käytännön opiskelua.

SOKK-hankkeen toteuttajat Itä-Suomen yliopisto ja Savonia-ammattikorkeakoulu yhteistyökumppaneineen edistävät sosiaali- ja terveysalan monialaista koulutusta rakentamalla monialaisia oppimisympäristöjä palvelujärjestelmään, kouluttamalla ohjaajia monialaisten käytännönjaksojen ohjaukseen sekä edistämällä digitaalisuutta käytännön koulutuksessa ammattien välisten tiimien työkaluna. Hankkeen toteuttavat hoitotieteen, lääketieteen, ravitsemustieteen ja sosiaalityön oppiaineet Itä-Suomen yliopistosta sekä fysioterapeutin, sairaanhoitajan ja sosionomin tutkinto-ohjelmat Savonia-ammattikorkeakoulusta. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

01.01.2020 - 31.12.2022

• Anne Huovinen