Tarkenna hakuasi

Maria  Laukkanen

Maria Laukkanen

Jatkuvan oppimisen asiantuntija

Toimin Jatkuvan oppimisen keskuksella suunnittelijana ja minun puoleeni voit kääntyä palvelumuotoiluun, Learn 24/7 -verkkokursseihin, johtamiskoulutuksiin ja UEF EMBA -asiantuntijaohjelmaan liittyvissä kysymyksissä.

Jatkuvan oppimisen keskus

maria.laukkanen@uef.fi | 050 465 9104

Ota minuun yhteyttä, kun tahdot keskustella sinun tai organisaatiosi osaamisen kehittämisestä. Toimin suunnittelijana Jatkuvan oppimisen keskuksen laajassa asiantuntijajoukossa. Yhdistämme tarjontaamme asiakkaidemme tarvetta vastaavaksi sekä tuotamme tilauskoulutuksia yhdistämällä monitieteisen yliopistomme osaamista. Tarjontaamme kuuluvat myös verkkokoulutukset, avoimen yliopiston tarjonta, sekä erilaiset osaamiskokonaisuudet.

Jatkuvan oppimisen keskus (uef.fi)

Koulutus- ja valmennuspalvelut yrityksille ja organisaatioille | Itä-Suomen yliopisto (uef.fi)

Olen tiiviisti mukana jatkuvan oppimisen toiminnassa ja kehittämisessä Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalan maakuntoliiton Luovin alojen POKAT-ryhmässä,  sekä valtakunnallisessa UCEF-verkostossa (University Continuing Education Network in Finland).

Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Palveluiden kehittäminen eri konteksteissa on vahvuuteni ja luonteeltani olen innostuja. Kutsu minut siis mukaan verkostoosi tai ota yhteyttä matalalla kynnyksellä – mietitään, miten voisimme olla sinulle avuksi!

Julkaisut

1/1 kappaletta