Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee UEF Connectia ja on laadittu 18.9.2019. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut palvelun tekninen toimittaja käyttäen Siteimprove- ja Wave -työkaluja.

Palvelu täyttää kriittiset A & AA-vaatimukset.

Palvelussa on havaittu ei-saavutettavaa sisältöä. Tällaista sisältöä on osa sisällöntuottajien lisäämistä tiedostoista. Laajan käyttäjäkunnan ohjeistaminen ja kouluttaminen vie aikaa. Teemme töitä jatkuvasti sen eteen, että tiedostot olisivat paremmin saavutettavia.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille sähköpostilla osoitteeseen uefconnect(at)uef.fi ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000