Tarkenna hakuasi

Tutkiva ja mahdollistava taide profiilikuva

Tutkiva ja mahdollistava taide

Projekti
01.09.2016 -

Hankkeen toimintatapoihin kuuluvat esitelmöinti ja julkaiseminen, Encounters in Art -seminaarit, työpajojen järjestäminen sekä pienempien ja suurempien verkostoitumistapaamisten organisoiminen. Sen keskiössä on Minnamaria Hirvosen Able Art Group -konsepti, vaihtuvin teemoin ja kokoonpanoin esiintyvien yhteisötaidetanssiryhmien sarja, johon myös hankkeen tutkijat ovat osallistuneet tanssijoina ja etnografeina.

Tarkempia tietoja Tutkiva ja mahdollistava taide -hankkeesta sekä Encounters in Art -seminaareista löydät verkkosivuiltamme.

Julkaisuja

Paulasto, Heli (2020) Sanastollista luovuutta ja kieltenvälistä vaikutusta yhteisötaideryhmän lingua franca -englannissa. – Leena Kolehmainen, Helka Riionheimo & Milla Uusitupa (toim.). Ääniä idästä: Näkökulmia Itä-Suomen monikielisyyteen. Helsinki: SKS, 74-113.

Paulasto, Heli & Logrén, Anna (2020) Negotiating membership and participation across languages in performative community arts. – Heli Paulasto & Sari Pöyhönen (toim.), Kieli ja taide – soveltavan kielentutkimuksen ja taiteen risteämiä. Language and the arts – creative inquiry in applied linguistics. AFinLA-e. Soveltavan kielitieteen tutkimuksia 12 s. 139–162. https://doi.org/10.30660/afinla.84567

Pöyhönen, Sari & Paulasto, Heli (2020) Kieli ja taide. Lähtökohtia, menetelmiä ja tulevaisuuden suuntia. – Heli Paulasto & Sari Pöyhönen (toim.), Kieli ja taide – soveltavan kielentutkimuksen ja taiteen risteämiä. Language and the arts – creative inquiry in applied linguistics. AFinLA-e. Soveltavan kielitieteen tutkimuksia 12 s. i–xx. https://doi.org/10.30660/afinla.90774

Yhteistyö

Avainsanat

Muut ryhmän jäsenet