Jenni Korhonen
Vanhempi yliopistonlehtori
FT, Ravitsemustiede
Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Lääketieteen laitos, Terveystieteiden tiedekunta
[email protected] | 040 355 2948
Elintarvikkeiden laatu ja tuotekehitys
Tutkimusryhmät
Projektit
Julkaisut
21/21 kappaletta-
Impact of High-Pressure Processing on Quality and Safety of High-Oil-Content Pesto Sauce: A Comparative Study with Thermal Processing
Shad, Ehsan; Raninen, Kaisa; Podergina, Svetlana; Chan, Lok In; Tong, Kam Pui; Hälikkä, Heidi; Huovinen, Marjo; Korhonen, Jenni. 2024. Applied sciences. 14: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
Effectiveness of High-Pressure Processing Treatment for Inactivation of Listeria monocytogenes in Cold-Smoked and Warm-Smoked Rainbow Trout
Riekkinen, Kati; Martikainen, Kati; Korhonen, Jenni. 2023. Applied sciences. 13: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
High Pressure Processing Has Variable Effects on Protein-Related and Sensory Properties of Cold and Hot Smoked Rainbow Trout
Kårlund, Anna; Sulkula, Katarina; Väkeväinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2023. Applied sciences. 13: . 4193 A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
Antimicrobial Activity of Slow Pyrolysis Distillates from Pine Wood Biomass against Three Pathogens
Riekkinen, Kati; Raninen, Kaisa; Keränen, Essi; Selenius, Mikko; Vilppo, Teemu; Raatikainen, Olavi; Korhonen, Jenni. 2022. Forests. 13: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
Listerian kimppuun led-valolla ja nanopinnoitteilla
Riekkinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2022. Kehittyvä Elintarvike. 33: 21 D1 Artikkeli ammattilehdessä -
Metsien sivuvirroista tisleitä patogeenien torjuntaan
Riekkinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2022. Kehittyvä Elintarvike. 33: 12-13 D1 Artikkeli ammattilehdessä -
The Effect of Substrate on the Nutrient Content and Fatty Acid Composition of Edible Insects
Riekkinen, Kati; Väkeväinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2022. Insects. 13: A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
Antibiofilm Effects of Nanoparticles and Visible Light Illumination Against Listeria monocytogenes
Puranen, Sanna; Riekkinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2021. Frontiers in microbiology. 12: 710954 A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
Harnessing Microbes for Sustainable Development: Food Fermentation as a Tool for Improving the Nutritional Quality of Alternative Protein Sources
Kårlund, Anna; Gómez-Gallego, Carlos; Korhonen, Jenni; Palo-Oja, Outi-Maaria; El-Nezami, Hani; Kolehmainen, Marjukka. 2020. Nutrients. 12: 1020 A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
Reduction of Norovirus in Foods by Nonthermal Treatments
Ahmed, Hany; Maunula, Leena; Korhonen, Jenni. 2020. Journal of food protection. 83: 2053-2073 A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä