
Jenni Korhonen
Vanhempi yliopistonlehtori
FT, Ravitsemustiede
Lääketieteen laitos, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö
jenni.korhonen@uef.fi | 040 355 2948
Elintarvikkeiden laatu ja tuotekehitys
Tutkimusryhmät
Projektit
-
Elintarviketurvallisuuden varmistaminen ja analytiikan kehittäminen -ELTUVA 01.01.2023 - 31.12.2025
-
Elintarvikkeiden säilyvyyden parantaminen ja laadun varmistaminen uusilla tekniikoilla -kehityshanke (ELSAPA) Päättynyt 01.09.2019 - 31.08.2022
-
Food Research and Health Connects 01.09.2022 - 31.12.2024
-
FOODNUTRI – kestävää ruoka- ja ravitsemustutkimusta 01.01.2022 - 31.12.2024
Julkaisut
20 kappaletta-
Effectiveness of High-Pressure Processing Treatment for Inactivation of Listeria monocytogenes in Cold-Smoked and Warm-Smoked Rainbow Trout
Riekkinen, Kati; Martikainen, Kati; Korhonen, Jenni. 2023. Applied sciences. 13: -
High Pressure Processing Has Variable Effects on Protein-Related and Sensory Properties of Cold and Hot Smoked Rainbow Trout
Kårlund, Anna; Sulkula, Katarina; Väkeväinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2023. Applied sciences. 13: . 4193 -
Antimicrobial Activity of Slow Pyrolysis Distillates from Pine Wood Biomass against Three Pathogens
Riekkinen, Kati; Raninen, Kaisa; Keränen, Essi; Selenius, Mikko; Vilppo, Teemu; Raatikainen, Olavi; Korhonen, Jenni. 2022. Forests. 13: -
Listerian kimppuun led-valolla ja nanopinnoitteilla
Riekkinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2022. Kehittyvä Elintarvike. 33: 21 -
Metsien sivuvirroista tisleitä patogeenien torjuntaan
Riekkinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2022. Kehittyvä Elintarvike. 33: 12-13 -
The Effect of Substrate on the Nutrient Content and Fatty Acid Composition of Edible Insects
Riekkinen, Kati; Väkeväinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2022. Insects. 13: -
Antibiofilm Effects of Nanoparticles and Visible Light Illumination Against Listeria monocytogenes
Puranen, Sanna; Riekkinen, Kati; Korhonen, Jenni. 2021. Frontiers in microbiology. 12: 710954 -
Harnessing Microbes for Sustainable Development: Food Fermentation as a Tool for Improving the Nutritional Quality of Alternative Protein Sources
Kårlund, Anna; Gómez-Gallego, Carlos; Korhonen, Jenni; Palo-Oja, Outi-Maaria; El-Nezami, Hani; Kolehmainen, Marjukka. 2020. Nutrients. 12: 1020 -
Reduction of Norovirus in Foods by Nonthermal Treatments
Ahmed, Hany; Maunula, Leena; Korhonen, Jenni. 2020. Journal of food protection. 83: 2053-2073 -
Uusia gluteenittomia tuotteita Andien alkuperäiskasveista
Avento Roseanna. 2016. KELIAKIALEHTI. : 16