Ehsan Shad
Projektitutkija
Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Lääketieteen laitos, Terveystieteiden tiedekunta
[email protected] | 050 329 4046
Tutkimusryhmät
Projektit
Julkaisut
2/2 kappaletta-
Impact of High-Pressure Processing on Quality and Safety of High-Oil-Content Pesto Sauce: A Comparative Study with Thermal Processing
Shad, Ehsan; Raninen, Kaisa; Podergina, Svetlana; Chan, Lok In; Tong, Kam Pui; Hälikkä, Heidi; Huovinen, Marjo; Korhonen, Jenni. 2024. Applied sciences. 14: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä -
Inhibition of α-Amylase and Lipase by Probiotic Fermented Milk-Derived Bioactive Peptides: A Comprehensive in vitro Investigation
Azadikhah, Farnoosh; Khalesi, Mohammadreza; Shad, Ehsan; Majdinasab, Marjan; Razmjooei, Maryam; Eskandari, Mohammad Hadi. 2024. Lwt: food science and technology. 2025; 215: A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä