 
				Ehsan Shad
Projektitutkija
Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Lääketieteen laitos, Terveystieteiden tiedekunta
[email protected] | 050 329 4046
Tutkimusryhmät
Projektit
Julkaisut
4/4 kappaletta- 
																							
																									Anthocyanins as protectors of gut microbiota: mitigating the adverse effects of microplastic-induced disruptionKoistinen, Ville M; Babu, Ambrin Farizah; Shad, Ehsan; Zarei, Iman, 2025, Food innovation and advances, 4, 2, 238-252. A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
- 
																							
																									Strain-Specific Lactobacillus Probiotics Intervention in Mitigating Obesity and Metabolic Dysregulation via Gut Microbiota Modulation in a Mouse Model of High-Fat DietShad, Ehsan; Azadikhah, Farnoosh; Shekarforoush, Shahram; Nazifi, Saeed; Eskandari, Mohammad Hadi, 2025, Probiotics and antimicrobial proteins, [Epub ahead of print 29 Aug 2025], 1-15. A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
- 
																							
																									Impact of High-Pressure Processing on Quality and Safety of High-Oil-Content Pesto Sauce: A Comparative Study with Thermal ProcessingShad, Ehsan; Raninen, Kaisa; Podergina, Svetlana; Chan, Lok In; Tong, Kam Pui; Hälikkä, Heidi; Huovinen, Marjo; Korhonen, Jenni, 2024, Applied sciences, 14, 20, 9425. A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
- 
																							
																									Inhibition of α-Amylase and Lipase by Probiotic Fermented Milk-Derived Bioactive Peptides: A Comprehensive in vitro InvestigationAzadikhah, Farnoosh; Khalesi, Mohammadreza; Shad, Ehsan; Majdinasab, Marjan; Razmjooei, Maryam; Eskandari, Mohammad Hadi, 2024, Lwt: food science and technology, 2025; 215, 117208. A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

